Branding

Wat is Branding?

Corporate branding is het inzetten van je bedrijfsnaam als merk in al je communicatie.
Met product branding, houdt je je bezig met het promoten van enkel producten bij afnemers.

Waarom corporate branding?

Een sterk imago laat zich niet imiteren

Informatie en snelheid domineren de maatschappij.  Iedereen weet alles of weet in elk geval de gewenste informatie vlot te vinden. Daardoor is een product of dienst niet veel langer beschermd tegen imitatie. Uniek zijn is geen competitief voordeel meer, maar een uitdaging. Bij de lancering van een product of dienst komt een concurrent met een vergelijkbaar en goedkoper product of dienst op de markt.

Een corporate identity laat zich niet zo gemakkelijk imiteren.

Ook B2B-klanten kopen met gevoel

Subjectieve, emotionele factoren geven heel vaak de doorslag bij een aankoopbeslissing. Als de beslisser twee of drie evenwaardige keuzes overhoudt, dan spreekt het gevoel. Het imago van de onderneming geeft dan de doorslag. En daar helpen wij jou bij.

Heel veel bedrijven maken steeds de standaard fout de promotie van een product, dienst of app pas te doen als het pas compleet gereed is. Als je in de aanloopfase naar een lanceringsdatum begint met promoten of in ieder geval het melden van dan maak je het verschil tussen succes en falen! Direct veel downloads en/off reviews geven een je product/app of dienst een vliegende kickstart. Samen met jou zoeken wij de juiste influencers op social media, betrekken hen in het plan, vergroten het bereik op social media, triggeren alvast jouw doelgroep etc.. Je kan alleen de eerste keer maar een perfecte start en indruk achterlaten. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden wat wij voor jou kunnen doen te bespreken.

iTulp en Gregory Stuurman zijn gespecialiseerd in het online, maar ook offline, branden van je product of dienst.

Wij zorgen voor meer naamsbekendheid! Hoe beter je gevonden wordt hoe meer je dit terugziet in je rendement. En daar draait het toch ook om?

Wil je meer weten? Neem contact met me op.